Kick-off dag på Orreneset 15. august


Velkomen til store og små!

Velkommen til Kick-off dag på Orreneset laurdag 15. august! Kyrkjene i Sykkylven vil starte hausten med ein Kick-off dag. Trykk på bildet nedanfor og sjå videoen, så får du viktig info: 

Alle som kjenner tilhørigheit til Sykkylven og Ikornnes kyrkje er velkommen til ein kjekk dag på fjellet. Kick-off komiteen har planlagt opplegg og innhald for alle aldersgrupper. Barn og ungdommar skal få vere med på aktivt og kreativt opplegg tilpassa alderen sin, og vi er også glade for foreldre som kan hjelpe til undervegs til dømes med kanopadling og aktivitetar. Vaksne kan bli med på bibeltime med Ole Audun Os, gruppesamtale leia av Geir Flacké, og etterpå blir det allsang leia av Jorunn Landfastøyen Rausand.

Velkommen, hugs å melde deg på, HER!
(Vaksne som melder seg på skriver samme informasjon om seg sjølv, på foresatt).
Påmelding opnar fredag 3.juli kl.18:00 og fristen for å melde seg på er fredag 7.august.

Betaling skjer ved oppmøte. Betales via Vipps og unntaksvis kontant (utan veksling).

Programmet blir slik:

Meir informasjon om dagen, eventuelle endringar og smittevernreglar vert sendt ut på e-post når påmeldingsfristen har gått ut. 

Bli med å avslutte sommarferien med å møtast og nyte ein dag med aktivitetar og fellesskap på Orreneset. Tema for heile Kick-off blir vennskap, og vi håper dagen gir ein god start på hausten:-) 

Tilbake